E.C.A. SEREL Parlak Fikirlerini Almanya Pazarına Taşıyor...

E.C.A. SEREL Parlak Fikirlerini Almanya Pazarına Taşıyor...

E.C.A. SEREL Parlak Fikirlerini Almanya Pazarına Taşıyor...

Elginkan Topluluğu, Türkiye’nin YAPI ve ISI sektöründeki öncü markaları E.C.A. SEREL ile 2001 yılından beri faaliyet gösterdiği Almanya pazarında ilk mağazasını açarak Alman tüketicileri yenilikçi ürünleri ile buluşturuyor.

Türkiye’nin ileri gelen markalarından E.C.A. ve SEREL, 2001 yılından beri Almanya pazarında Elginkan Topluluğu şirketlerinden E.C.A. Germany GmbH ile Isı ve Yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. E.C.A. Germany GmbH, 17 Mart 2017 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinin Hohenzollerınrıng bölgesinde ilk mağazasını açarak Alman tüketicileri yenilikçi ürünleri ile buluşturmaya başlamıştır.

Showroomda, E.C.A ve SEREL markalı armatürlerin ve seramik sağlık gereçlerinin inovatif ve teknolojik özellikleri ile ıslak zeminlerde hijyenin ve kolay temizliğin önemine dikkat çekilmektedir.

Isı grubu ürünleri ile dünya panel radyatör sektöründe çok önemli bir üretici konumuna gelmeyi başaran topluluk kaliteden ödün vermeden, sektörün küresel büyük firmaları ile rekabet ederken, bu rekabeti Almanya pazarında da sürdürmeyi hedeflemektedir.

65 yıllık tecrübesi ile Türkiye’ de 18 şirket ve 14 fabrika ile faaliyetlerine devam eden Elginkan Topluluğu, E.C.A. SEREL markası ile Avrupa’dan Ortadoğu’ya, Amerika’dan Uzakdoğu’ya kadar birbirinden farklı kültürel ve ekonomik yelpazede dünyanın 100 ülkesine ihracat yapmakta, 700 den fazla müşterisine hizmet vermektedir. Küresel pazarlarda başarılı olabilmek için sürekli dinamik ve yenilikçi olmak konusunda çalışmalarını sürdüren Elginkan Topluluğu, Köln mağazası ile Globalleşme ve Dünya markası olma yolundaki hedeflerine ulaşmada önemli bir adım daha atmış bulunmaktadır.