E.C.A.’nın Yeni Kombisi Plustech, Sektör Profesyonellerinden Tam Not Aldı

E.C.A.’nın Yeni Kombisi Plustech,  Sektör Profesyonellerinden Tam Not Aldı

E.C.A.’nın Yeni Kombisi Plustech, Sektör Profesyonellerinden Tam Not Aldı

Elginkan Topluluğu şirketlerinden EMAS Makina, en yeni ürünleriyle iklimlendirme ve tesisat sektörünün önemli buluşma noktası olan ISK-SODEX Fuarı’nda boy gösterdi. Fuarda ilk defa tanıtılan E.C.A. Plustech kombi, kum saati formlu tasarımı ile öne çıktı.  

Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektörüne yön veren Türkiye’nin güçlü markası E.C.A., en yeni ürünü Plustech kombiyi 13. Uuslararası ISK-SODEX Fuarı’nda tanıttı. Üstün teknolojileri bünyesinde barındıran Plustech, E.C.A. akıllı oda termostatı sayesinde cep telefonuyla uzaktan kontrol edebilme özelliğine sahip.. Sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gören ürün, kum saati formlu tasarımı ile de adından söz ettirdi. Fuarda ayrıca tüm E.C.A. kombiler, havlupanlar, duvar tipi, kaset tipi ve salon tipi klimalar, oda termostatları, boyler, hermetik şofben, panel, dizayn, alüminyum ve pik döküm radyatörler, termostatik radyatör vanaları, duvar tipi ve yer tipi kazanlar, pelet kazan ve doğalgaz sayaçları sergilendi. Emas Makina’nın iki katlı, toplam 600 metrekarelik standı, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçinin uğrak noktası oldu.

Fuarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten EMAS Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu, fuara ilişkin şunları ifade etti: En yeni ürünümüz Plustech’i Avrasya bölgesinin lider iklimlendirme fuarı ISK-SODEX’de tanıtmanın gururunu yaşıyoruz. Bu sene ziyaretçi rekoru kıran fuarda özellikle de uluslararası ziyaretçi sayısındaki artış dikkat çekiciydi. Ürünlerimizin gördüğü ilgi bizi son derece memnun etti.”  Plustech’in az yakıt tüketimi ve konforlu bir kullanım vaat ettiğini vurgulayan Özokumuşoğlu tanıtımı yapılan Plustech kombi ile ilgili  şu açıklamalarda bulundu: “En yeni ürünümüz Plustech, atık gaz içerisindeki su buharının yoğuşturulmasını sağlıyor. Böylelikle, atık gazda bulunan gizli ısı suya transfer edilmiş ve daha verimli ısınma sağlanmış oluyor. Plustech kombi, %102,5 enerji verimi ve %35 modülasyon oranı ile ekonomi sağlıyor. On yedi farklı üstün emniyet sistemiyle kullanıcılarına güven veren tüm kombilerimizin, akıllı oda termostatıyla uzaktan cep telefonuyla kontrol edilebiliyor oluşu, tasarruf ve konforu beraberinde getiriyor.”  

“ErP Yönetmeliği’ne uygun üretim yapıyoruz” 

Nisan ayında uygulamaya girecek olan ErP (Energy Related Products) Yönetmeliği’nin enerji etkinliğini iyileştirmeyi ve çevreyi korumayı hedeflediğini vurgulayan Özokumuşoğlu, yönetmeliğe uygun yoğuşmalı cihazların yakıt tüketiminde %30’a varan  tasarruf sağladığını belirterek 30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak mevcut ürünlerimizin yanı sıra yeni ürünlerimiz, satış ve satış sonrası hizmet kanallarımız ile bu geçişi başarılı bir şekilde tamamlayacağız.” dedi. 

Minimal tasarım, tasarruflu kullanım, fonksiyonel yapı Proteus Premix kombide bir araya geliyor

Geçtiğimiz sene piyasaya sunulan Proteus Premix kombi, küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı kumanda paneli ile ISK-SODEX Fuarı’nda öne çıkan ürünler arasında yer al. Proteus Premix kombi tüketici tercihlerine göre ECO ve COMFORT modları ile istendiğinde daha tasarruflu ve daha konforlu bir kullanım sağlıyor. Ayrıca gelişmiş parametre menüsüne sahip ürün, kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlamakla birlikte “bakım hatırlatıcı modu” ile  periyodik bakım dönemlerini bildiriyor. Enerji yönetmeliğine uygun, sessiz çalışma özelliği ile Proteus Premix kombi, yüksek yanma verimi, düşük atık gaz emisyonu ve  enerji verimli pompası ile daha az enerji tüketimi sağlayan özellikleriyle fark yaratıyor.

SCOT (Güvenli Yanma Teknolojisi) akıllı kombi, E.C.A. imzası ile tasarruf sağlıyor

E.C.A., tam yoğuşmalı premiks kombisi SCOT’u (Güvenli Yanma Teknolojisi) Türkiye’de ilk kez yerli üretimle hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. ISK-SODEX Fuarı’nda ilgi gören SCOT, güvenli yanma teknolojisi, farklı gaz tiplerine ve basınçlarına kendiliğinden adapte olma ve soft start ile sessiz yanma özellikleriyle ön plana çıkıyor. Cep telefonundan oda termostatı aracılığıyla kumanda edilebilen, kullanım suyu alışkanlıklarını kaydedip otomatik olarak çalışabilen SCOT kombinin, Design Turkey 2016  tasarım ödülü bulunuyor. 

E.C.A. kalitesi ve güvencesi klima sektörüne yön veriyor

Emas Makina’nın E.C.A. ürün gamına son yıllarda kattığı klimalar, yüksek kaliteli kompresörleri ile uzun yıllar tasarruflu ve sorunsuz çalışma imkanı sunuyor. Tüketici konforunu artırmaya yönelik olarak tasarlanmış olan E.C.A. klimalar, akıllı klima kiti ile uzaktan kontrol edilebilme ve haftalık olarak  programlanabilme imkanı sunuyor. Niobe ve Spylos serisi split klimalar, farklı ve şık tasarımlarıyla ilgi çekerken, sessiz çalışma özelliğiyle fark yaratıyor.

26 ülkeye ihraç edilen radyatörler, ISK-SODEX Fuarı’nda yer aldı!

Smooth Dizayn radyatör, banyo ve mutfaklarda kullanıma uygun yapısı ile ön plana çıkıyor. İnce hatlı tasarımı ile Smooth Dizayn radyatör Design Turkey 2017 tasarım ödülüne layık görüldü. E.C.A alüminyum radyatörler ise, ince ve küçük boyutlarıyla yerden tasarruf sağlıyor. Hızlı yanma ve az su ile çalışabilme özelliği, 3 farklı model ve farklı renk seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor..   

Bayilere yönelik sunum, yoğun ilgi gördü!

Bilgi teknolojileri konusundaki yatırımlara ve çalışmalara büyük önem veren EMAS Makina, bayilere yönelik kurduğu “Bayi Portalı” web  uygulamasını da fuar kapsamında tanıttı. Bayilerin, satış, lojistik, muhasebe ve finans işlemlerini daha hızlı ve kolay şekilde yapabilmelerine olanak tanıyan dijital platformun tanıtım sunumu, çok sayıda ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşti.