E.C.A. SEREL’DEN YENİ BİR HİZMET

E.C.A. SEREL’DEN YENİ BİR HİZMET

E.C.A. SEREL’DEN YENİ BİR HİZMET

Elginkan Topluluğu bünyesinde kombi, klima, armatür ve vitrifiye pazarlarında faaliyet gösteren E.C.A. ve SEREL, satış sonrası hizmet kalitesini arttırmak ve tüketici ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm sunmak adına akıllı telefonlara özel yepyeni bir uygulama geliştirdi. “ECA MOBİL…”Yapı Malzemeleri ve İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren E.C.A. ve SEREL mobil çağa uygun hizmetiyle müşterilerinin hizmetinde.

App Store ve Google Play üzerinden akıllı telefonlara indirilebilinen “ECA MOBİL” uygulaması ile 7/24 müşteri temsilcisine ulaşabilecek, yeni ürünler ve kampanyaları takip edebileceksiniz. Size en yakın E.C.A. servisine yine mobil aplikasyon üzerinden rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Satış Sonrası Hizmeti Hızlandırıyor

“ECA MOBİL”ile arıza durumlarında hasar tespitilerini video ve fotoğraf yoluyla rahatlıkla aplikasyonunuza yükleyebilecek ve teknik ekibe çok hızlı ulaşmasını sağlayabileceksiniz. Konuyla ilgili size en yakın yetkili servise yönlendirilme ya da sorunun çözümünün ne olacağıyla ilgili bilgiyi çok daha kısa sürede erişebileceksiniz.”ECA MOBİL”üye olmak için E.C.A. hizmeti almış olduğunuz telefon bilgisi ile giriş yeterli olacaktır.

Bilgi İçin: www.eca.com.tr / www.ecaservis.com.tr