Armatür Yedek Parça Bahar Kampanyası

Armatür Yedek Parça Bahar Kampanyası

Armatür Yedek Parça Bahar Kampanyası

Değerli Müşterilerimiz,

Otel, tesis veya binalarınızda kullanmakta olduğunuz ECA armatür ve aksesuarlarınız için ihtiyaç duyduğunuz yedek parça gereksinimlerinizi karşılamak ve ECA orijinal yedek parça kullanımı ile ürünlerin daha verimli (su ve enerji tasarrufu) ve uzun ömürlü olmasını sağlamak amacıyla “ECA İndirimli Armatür Yedek Parça Kampanyası” düzenlenmiştir.

16 Ocak – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında uygulayacağımız kampanya ile ihtiyaç duyacağınız ECA yedek parça siparişlerinizde 2017 liste fiyatımıza ilave 30 günlük vade uygulanacaktır. Ayrıca ek liste yer alan malzemelerde ise 2017 liste fiyatımızdan %10 ila %30 lara varan indirim ve ilave 30 günlük vade uygulanacaktır.

Siparişleriniz ve sorularınız için arka sayfada iletişim bilgileri yer alan bölge şefliklerimize başvurabilir, 24 saat canlı olarak çağrı merkezimizden (444 0 322) bilgi alabilirsiniz.

2018 yılı tadilat döneminde ve turizm sezonu öncesinde sizlere değer katmayı amaçladığımız kampanyamıza ilginizi bekler yeni sezonun işletmeniz için bol kazançlı ve başarılı geçmesini dileriz.

Saygılarımızla,

E M A R
SATIŞ SONRASI MÜŞTERİ HİZMETLERİ
SANAYİ VE TİCARET A.Ş.